Drømmer du om nyt badeværelse?

Så er vi den oplagte samarbejdspartner. Vi kan hjælpe dig med at etableret et nyt og moderne badeværelse, som lever op til alle dine ønsker, ligesom vi kan varetage mindre renoveringsopgaver.

  • Vores kunder roser vores flotte arbejde
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • En aftale er en aftale og vi leverer til tiden

Vi er specialiseret i badeværelser

Når du vælger os til renovering af dit badeværelse, er du garanteret et topprofessionelt resultat, som du vil blive glad for i mange år fremadrettet. Vi går op i vores håndværk, og du kan forvente et behageligt og professionelt samarbejde, hvor alle dine ønsker bliver indfriet.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med: 

  • Total- og delrenovering af badeværelse
  • Etablering af nyt, moderne badeværelse
  • Montering og udskiftning af armaturer
  • Montering og udskiftning af klinker og fliser
  • Inspiration og idéer til dit nye badeværelse

Hvorfor vælge os til nyt badeværelse?

Vi har alle de nødvendige kompetencer til at kunne realisere dine drømme for dit nye badeværelse – uanset, om du ønsker et moderne badeværelse med et minimalistisk udtryk, eller drømmer om et ekstravagant badeværelse med masser af lækre detaljer.

Hos os er kvalitet en selvfølge. Vi står inde for vores arbejde, og vi går hele vejen for at sikre dig det absolut bedste resultat, hvad enten du skal have renoveret det eksisterende eller etableret et helt nyt badeværelse.

Æstetisk badeværelse med sans for detaljen

Vores kunder vælger os, fordi vi har sans for de små detaljer, der gør den store forskel. Dit badeværelset skal være en oase, hvor enkelthed og stilrene linjer møder de bedste materialer på markedet. Et rum med fokus på velvære, hvor du kan trække dig tilbage og få fornyet energi.

Badeværelset har en direkte indflydelse på din livskvalitet, og det er derfor vigtigt at stille krav til æstetikken. Vi hjælper dig med at skabe et rum, hvor funktionalitet og æstetik går op i en højere enhed – og hvor du kan slappe af og komme helt ned i gear.

Hvis du er i tvivl om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, hjælper vi dig med at finde den rigtige stil. Du får sparring og inspiration, så du er sikker på, at du vælger det helt rigtige udtryk til dit nye badeværelse.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Skal vi tage en snak omkring, hvordan vi sammen skaber det helt rigtige badeværelse, der indfrier alle dine drømme? Kontakt os i dag på (+45) 27 82 68 98 eller udfyld kontaktformularen, du finder her på siden – så tager vi en snak om dine ønsker og behov.

Vi giver altid et uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Når vi har givet et tilbud, er det fast, og du kan derfor regne med, at arbejdet udføres til tiden og til den aftalte pris. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

3 grunde til at vælge os

Dette er vores garanti til dig.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile murere, der altid står klar til at yde vores bedste for kunden.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.