Få et tilbud af din lokale murer

Leder du efter et kompetent og professionelt murerfirma til at realisere dine boligdrømme? Hos Badogfacade.dk er vi specialister i murerarbejde, og vi kan hjælpe dig med alt fra nyt badeværelse og facaderenovering til ombygninger og tilbygninger.
  • Vores kunder roser vores flotte arbejde
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • En aftale er en aftale og vi leverer til tiden

Vi løser alle dine mureropgaver

Vi har alle de nødvendige kompetencer på vores team, og vi samarbejder med både tømrere og VVS’ere, hvorfor du kan samle en lang række opgaver hos os. Det giver dig mulighed for at få løst dine byggeprojekter til en fornuftig pris uden at involvere flere individuelle håndværkere.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Nyt badeværelse
  • Facadearbejde
  • Ombygning
  • Tilbygning
  • Fliser
  • Klinker
  • Entrepriseopgave

Vi udfører mureropgaver med respekt for den eksisterende ejendom. Du er garanteret et resultat, der matcher det ønskede udtryk, og vi gør alt, hvad vi kan for at fylde så lidt som muligt, når vi arbejder for dig – og det indebærer naturligvis også, at vi rydder op efter os selv.

Få et moderne og funktionelt badeværelse

Hos Badogfacade.dk er vi specialister i badeværelser. Uanset, om du skal have etableret et nyt badeværelse, der forener funktionalitet med æstetik, eller det nuværende blot har brug for en opfriskning, er vi den rigtige samarbejdspartner til opgaven.

Vi kan hjælpe dig med at vælge det helt rigtige udtryk eller realisere dine drømme, hvis du allerede ved, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Vi varetager al koordinering og udførelse, så du kun har én kontaktperson.

Renovering og isolering af husfacaden

Vi har mange års erfaring med facadearbejde – og vi kan både hjælpe dig, når din nuværende facade skal renoveres, eller du ønsker at ændre hele boligens udtryk. I samme omgang kan vi isolere facaden, så boligen får et bedre indeklima og bliver mere energivenlig.

Hos os er kvalitet en selvfølge, og vi går op i den tætte relation til vores kunder. Før vi giver et tilbud på facadearbejde, sætter vi os derfor grundigt ind i dine ønsker og behov, så vi er sikre på, at vores arbejde indfrier dine forventninger.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på murerarbejde?

Kontakt os i dag på +45 27 82 68 98 eller udfyld vores kontaktformular, så tager vi en snak omkring dit byggeprojekt. Du er velkommen til at kontakte os, uanset om du på forhånd kender hele omfanget af opgaven, eller du har behov for hjælp til at få de sidste detaljer på plads.

Når vi har det fulde overblik, udarbejder vi et gratis og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til. Accepterer du tilbuddet, aftaler vi med det samme en dato for, hvornår murerarbejdet skal igangsættes – og vi overholder altid deadline og prisramme.

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

3 grunde til at vælge os

Dette er vores garanti til dig.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile murere, der altid står klar til at yde vores bedste for kunden.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.