Er din facade blevet slidt & trist at se på?

Så er det på tide med en facaderenovering. En ny facade kan ændre bygningens udtryk, så din bolig fremstår helt anderledes end før. Du kan også få udbedret skader eller opsat armeringspuds, så facaden styrkes.
  • Vores kunder roser vores flotte arbejde
  • Kvalitetsprodukter og fokus på den gode service
  • En aftale er en aftale og vi leverer til tiden

Facaderenovering i Midtsjælland fra Lejre nær Roskilde

Mulighederne er mange, og det handler om at vælge den løsning, der matcher lige netop din bolig. Hos Badogfacade.dk er vi specialister i facaderenovering, og vi kan hjælpe dig med både æstetisk og funktionel facaderenovering.

Vi renoverer din facade med respekt for den eksisterende ejendom, og vi sørger for at udbedre eventuelle skader, før arbejdet påbegyndes. Hvis du ønsker det, kan du få isoleret facaden i samme omgang, så din bolig bliver mere energivenlig og får et bedre indeklima. 

Vi er specialister i:

  • Facadeisolering
  • Netpudsløsning/armeringspuds
  • Maling af facade
  • Sandblæsning
  • Ændring af facadens look

Facaden er afgørende for æstetik, energiforbrug og indeklima

Din boligs facade er det første, man ser, og den er derfor essentielt i forhold til bygningens arkitektoniske og æstetiske udtryk. Facaden er dog langt mere end en skal, som blot dækker bygningen – den har en direkte indflydelse på bygningens energiforbrug og indeklima.

Vi kan hjælpe dig med at isolere din facade, så den ikke bare ser godt ud, men også skaber et bedre indeklima i boligen og holder bedre på varmen. Hvis den eksisterende facade er hårdt medtaget, kan vi styrke den med en stærk og langtidsholdbar netpudsløsning.

Facaderenovering med udgangspunkt i dine ønsker

Vi kan indfri alle dine ønsker til din nye facade – og vi kan også hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning, hvis du har brug for inspiration. Du får rådgivning gennem hele processen, så du er sikker på, at du ender den facade, du drømmer om.

Ligegyldigt, om du har behov for udbedring af skader på din facade eller vil give den et facelift, er vi den rette samarbejdspartner. Vi har solid erfaring med facaderenovering, hvorfor vi kan derfor garantere et uovertruffent slutresultat, som indfrier alle dine forventninger.

Hos os kan du forvente et samarbejde, som giver mening, og hvor dit behov i centrum. Vi sætter os grundigt ind i dine ønsker, før vi udarbejder et tilbud. Når først vi har givet et tilbud på facaderenovering, kan du være 100% sikker på, at vi overholder vores aftale.

Kontakt os for en uforpligtende dialog om din nye facade

Vores arbejde tager udgangspunkt i en filosofi om, at vi skal være stolte af de projekter, vi gennemfører. Vi er professionelle, kvalitetsorienterede og går op i god service – og vi er altid klar på en uforpligtende snak om, hvordan vi frisker din bolig op med en ny facade.

Kontakt os i dag på +45 27 82 68 98 eller udfyld kontaktformularen, som du finder her på siden. Så tager vi en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker. Efterfølgende udarbejder vi et unikt og uforpligtende tilbud, som du kan forholde dig til.

Klar til et godt tilbud?

​Kontakt os gerne med jeres ønsker og behov, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Udtalelser

Udtalelser fra vores kunder

3 grunde til at vælge os

Dette er vores garanti til dig.

Kvalitet er en selvfølge

Vi står inde for en høj kvalitet, hver gang vi udfører en opgave, uanset om opgaven er stor eller lille.

Service med hjertet

Vi har en stab af dygtige og stabile murere, der altid står klar til at yde vores bedste for kunden.

Respekt for aftaler

For os er det en mærkesag, at vi holder hvad vi lover, og at vi kommer til aftalt tid.