Webdesign og online markedsføring

Mit navn er Nicolai Sørensen. Jeg arbejder som freelance webdesigner, og det er mig, der har designet denne hjemmeside. Som selvstændig webdesigner har jeg mulighed for at designe brugervenlige hjemmesider for en lang række spændende kunder i hele landet.  

+45 3063 3111Kontakt webdesigneren

Design af professionelle hjemmesider i WordPress

Fælles for mine kunder er, at jeg kan bidrage til, at de vækster. Det gør jeg ved at bruge mine kompetencer indenfor webdesign og -udvikling samt online markedsføring. Hvis du er interesseret i at se et udsnit af de projekter, jeg har lavet for mine kunder gennem tiden, er du velkommen til at besøge min hjemmeside: Nicolaisoerensen.dk.

Læs mere om design af hjemmesider her

Læs mere om design af Shopify webshop her

Jeg brænder for at gøre en forskel

Min store passion er webdesign og efterfølgende markedsføring af de projekter, jeg hjælper mine kunder med. I min optik er et website først succesfuldt, når det lanceres og får sit eget liv. Jeg designer altid hjemmeside med brugervenlighed og værdi for øje, så de besøgende rent faktisk får noget ud af deres besøg.

I modsætning til mange andre webdesignere og -udvikler forsøger jeg ikke at skabe banebrydende og innovative designs, men i stedet at lave hjemmesider, der fungerer efter hensigten ved at bidrage til at nå et fælles mål, som jeg har defineret sammen med mine kunder.

Online markedsføring

Udover at hjælpe mine kunder med professionelle hjemmesider, hjælper jeg dem også med online markedsføring i form af Google Ads og SEO. Det er to discipliner indenfor online markedsføring, som understøtter hinanden, hvorfor det er de primære metoder, jeg anvender.

Søgemaskineoptimering består af en lang række forskellige faktorer, der udgøres af indhold, teknisk optimering, linkbuilding og meget mere. Jeg tilbyder alt fra tekstforfatning til grafik og effektive linkbuilding-kampagner.